Ajakfeltöltés hyaluronsavvalAz ajak az érzékiség szimbóluma. Hyaluronsav segítségével lehetőség nyílik az ajak volumenének növelésére, az ajak formájának módosítására, a kontúr fokozására, az ívek kiemelésére. A hyaluronsav természetesen is megtalálható szervezetünkben, mely miatt szervezetünk a beadott hyaluronsavat lebontja. Ez az oka annak, hogy a feltöltés megismétlése szükséges bizonyos időközönként, mely egyéni érzékenységtől, továbbá a kezelt régiótól és a hyaluronsav típusától is függ. Átlagosan 9 hónapig tart a kezelések eredménye.

 

Ajak hidratáltságának, rugalmasságának fokozása, visszaállítása:

A kor előrehaladtával a dús ajak is veszít volumenéből, ebben az esetben kevés mennyiségű, természetes hatást eredményező hyaluronsav beadásával ezen hidratáltságvesztés pótolható, az ajak fiatalabb önmagára emlékeztető, rugalmasabb megjelenésű lesz, mely az egész arckarakter megjelenésére hatással van, azonban ez a hatás nem szembeötlő, csupán enyhe korrekciót eredményez.

 

1 ml hyaluronsav beadását követően

 

Ajakfeltöltés vékony ajak esetén:

Abban az esetben, ha valóban keskeny ajak áll fenn és az arckarakterhez egy dúsabb, érzékibb ajak illene a hyaluronsav segítségével ez kialakítható az igényeknek megfelelően, akár több lépésben is. A megfelelő sűrűségű hyaluronsav beadásával természetes eredmény érhető el, az érzékiség fokozható a kontúrkiemeléssel is.

 

Kontúr kiemelés, philtrum, Cupidó-ív formázás:

Amennyiben az ajak széli részébe adjuk az erre a célra megfelelő sűrűségű töltőanyagot, nem a volument növeljük, hanem a kontúrt emeljük ki. Különösen szép eredményt lehet elérni a felső ajak középső részén lévő úgynevezett Cupidó-ív fokozásával és az orr és felső ajak között sok esetben nem elég hangsúlyos philtrum kiemelésével.

 Kapcsolatfelvétel