Áll alatti zsírpárna kezelése

Az áll alatti zsírpárna sok esetben a testsúlynövekedéssel együtt keletkezik, azonban egyes egyének esetén genetikailag alakul ki hamarabb akár túlsúly megléte nélkül is.

 

A toka régióban lehetőség van a zsír helyi elbontására injekciós kezeléssel. A Belkyra egy olyan gyógyszerként engedélyezett injekciós készítmény, mely deoxikólsavat tartalmaz. A beadás után ez az anyag a zsírsejtek adypocitolízisét okozza, tehát a zsírsejtek károsodnak, majd következményesen a falósejtek odavándorlásával elszállítódnak a helyszínről. A vizsgálatok ezt követő neocollagenezist is leírtak, mely azt eredményezi , hogy a bőr nem lesz megereszkedett az eltüntetett zsírtömeg után.

A kezelés helyi érzéstelenítő készítmény felhelyezését követően történik meg, 1-2 napig a kezelést követően enyhe ödéma, égő érzés alakulhat ki. Az ajánlott protokoll szerint 4 kezelés szükséges 3-4 hetente alkalmazva a kívánt eredmény eléréséhez, azonban 2 kezelés után már látványos eredmény figyelhető meg.

 

 

3 alkalom Belkyra kezelés eredménye                                      4 alkalom Belkyra kezelés eredménye

5 alkalom Belkyra kezelés eredménye                                      5 alkalom Belkyra kezelés eredményeKapcsolatfelvétel