Arcformázás hyaluronsavval

Hyaluronsavas arcformázás, volumenpótlás, ráncfeltöltés

A hyaluronsav természetesen is megtalálható szervezetünkben, mely miatt szervezetünk a beadott hyaluronsavat lebontja. Ez az oka annak, hogy a töltés megismétlése szükséges bizonyos időközönként, mely egyéni érzékenységtől, továbbá a kezelt régiótól és a hyaluronsav típusától is függ. Átlagosan12-24 hónapig tart a kezelések eredménye.

 

Az arc megereszkedésének kezelése:

Az évek múlásával az arc lefelé történő megereszkedése következik be.

A fiatal arcra jellemző V alakú megjelenés idővel A alakzatra emlékeztet, melynek fő oka a középarci zsírpárnák megfogyatkozása, következményesen ezen párnácskák emelő hatásának eltűnése. A hyaluronsavval történő volumenpótlás után a megereszkedés természetesen simul el, mivel a beadott töltőanyag felemeli a megereszkedés egy részét vagy egészét, mely néhány évvel fiatalabb külsőt eredményez látható, rendellenes változás nélkül.

A kezelés hatására a orr és szájzug közötti nevető ránc és az ajakszéltől lefelé futó úgynevezett Marionette-redő is simul természetesebben, mintha ezen ráncokat közvetlenül alátöltenénk a vesztett középarci volumen pótlása nélkül. A volumenvesztés pótlását követően megmaradt kisebb, felületes ráncok korrekcióját a kontroll során végzem, erre a célra megfelelő, a mély töltésnél jóval kevésbé sűrű töltőanyag segítségével.

Ez a módszer az egyik legeredményesebb és legtermészetesebb módja az arc frissességének visszaállítására szikével történő vágás és felépülési idő nélkül.

 

 

Állkapocsív kiemelés:

Az arc fiatalosságát mutatja az áll és állkapocsszöglet között húzódó szépen definiált állkapocsív, továbbá a kisebb megereszkedés az áll melletti részen is eltüntethető a megfelelő helyre beadott töltőanyag segítségével. A beavatkozás során a fiatalos arcra jellemző V-forma elérését segítjük elő.Kapcsolatfelvétel