Bemutatkozás

 

Debrecenben születtem, általános, középiskolai tanulmányaimat és egyetemi éveimet is Debrecenben töltöttem. Orvosi diplomámat 2011-ben szereztem, majd ezt követően rezidens éveimet a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház Bőrgyógyászati Osztályán kezdtem és a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Bőrgyógyászati Klinikáján folytattam. Rezidens éveim alatt tudományos munkát végeztem speciális érdeklődési területemen belül, mely a bőrgyógyászati kórképek lézeres megoldásai.
Szakvizsgát 2016-ban szereztem.

 

Fő érdeklődési területem a vágás nélküli esztétikai megoldások, melyek segítségével az arc frissességét, fiatalos megjelenését őrizhetjük meg, állíthatjuk vissza, melyhez leggyakrabban hyaluronsavat, botoxot, tűvel, savakkal történő kezeléseket, vagy lézereket használok, akár egymással kombinálva is.

 

Rendszeresen látogatom a legfrissebb kezelési lehetőségeket bemutató külföldi és hazai általános bőrgyógyászati és esztétikai témájú kongresszusokat, kurzusokat, továbbá olvasom a legfrissebb szakirodalmat, így a hozzám forduló pácienseimnek naprakész megoldást tudok kínálni az általános bőrgyógyászat és az esztétikai bőrgyógyászat területén is.


Esztétikai problémával hozzám forduló pácienseim esetén azt az alapelvem követem, mely szerint a természetesség megőrzése mellett egy frissebb, üdébb megjelenésű, néhány évvel fiatalabb külsőt hozzak létre az arc eredeti karakterének megóvásával.


Forduljon hozzám bizalommal, várom szeretettel rendelésemen!