Dermafix kollagén indukciós kezelés

 

A dermafix tűs kezelés során az eszköz fején lévő steril tűkkel történik az arc, vagy egyéb testrész kezelése. A tűk bőrbe való bejutásának mélységét és frekvenciáját az adott anatómiai régiónak és az adott bőrfelületnek megfelelően választom meg. (A szem körüli vékony bőr kezelése nem történik olyan mélyen, mint az arc szélső részének kezelése.) A kezelést szinte minden esetben kiegészítem steril, hatóanyagot tartalmazó koktéllal, melynek az összetevői az adott probléma kezelésére szolgálnak (pl. pigmentfoltok esetén fehérítő hatású koktél, hegek esetén a kollagén fokozott stimulációját megcélzó koktél, stb.).


A kezelés hatására a még nem megereszkedett, fiatal bőr is ragyogóbb megjelenésű lesz, a tavaszi, őszi periódusban elvégzett kúrák stimulálják a kollagénképzést, így rendszeresen beiktatva hosszútávon megőrzi a bőr fiatalos feszességét.

Középkorú, illetve idősebb bőr esetén is képes a kollagén stimulálására, így a bőr fiatalosabb lesz.
Besüppedt akne hegek esetén képes a hegek mélységének csökkentésére, a felszíni egyenetlenségek kiegyenlítésére.


Mikor alkalmazzuk a dermafix tűs kezelést:

Rugalmasságát vesztett bőr esetén
Pigmentfoltos bőr esetén
Akne besüppedt hegeinek kezelésére
Tág pórusú bőr esetén
A bőr friss feszességének visszaállítása céljából

Átlagosan 3-4 kezelés szükséges 2-3 hetente. A kezelések előtt helyi érzéstelenítő hatású krém kerül felhelyezésre, így a szubjektív kellemetlen érzések csökkenthetőek. A kezelést követően enyhe bőrpír, égő érzés felléphet, mely 1-2 napon belül visszahúzódik. A bőr otthoni ápolása a megfelelő dermokozmetikumokkal elengedhetetlen, továbbá a fényvédelem a rendelőben a kezeléshez ajánlott magas védelmet szolgáló termékekkel javasolt. 

 

Aknés bőr kezelése hatóanyaggal kombinált dermafix eszközzelKapcsolatfelvétel