Orvosi mélyhidratálás hyaluronsavval

A legtöbb hyaluronsavval volumenpótlás, az arc emelése érhető, azonban a bőr legfelsőbb rétegének vízhiánya ezen anyagokkal nem pótolható. A Juvederm Volite direkt erre a célra kialakított hyaluronsavat tartalmazó anyag.

 

 

A kezelés során a bőr felsőbb rétegeibe kerül a hyaluronsav, mely adottságainak megfelelően a beadás után elmasszírozható. Ennek a kezelésnek nem célja a mély feltöltés, a cél a bőr felületes hidratáltságának fokozása. A kezelés következtében a mezotherápiánál mélyebb, tartósabb rugalmasságpótlás érhető el. A páciensek a kezelést követően arról számolnak be, hogy reggelente az arcuk feszesebb, a dekoltázs régióban az apró ráncok eltűnnek.

A kezelés alkalmazható arc, nyak, dekoltázs, kézhát bőrén egyaránt. Átlagosan 9-12 hónapig tart a kezelések eredménye.

 

 

Kinek ajánljuk:

A hidratáltság vesztett bőr bármilyen korosztályban előfordulhat.  A kezelés következtében a bőr ragyogóvá válik, mely fiatalabb vendégeinknek számára is javítja a bőr megjelenését, idősebb korban az első, apró, felületes ráncok kezelésére alkalmazható kiváló eredménnyel az arc, nyak, dekoltázs, kéthát területén.

Lehetséges mellékhatások: a kezelés következtében, mint minden tűs kezelés esetén néhány napig tartó apró duzzanat, bevérzés jelentkezhet.Kapcsolatfelvétel