PowerShape 2A PowerShape alakformáló és arcfiatalító rendszer a rádiófrekvenciát, a soft-lasert és a vákuum szívóhatását kombinálja kezelőfejeiben a kiváló kezelési eredmények elérése érdekében. Ezeket a technológiákat önmagukban is hatékony alkalmazzák zsírbontásra és feszesítésre, viszont az együttes alkalmazásával hamarabb érhetjük el a kívánt eredményt és az tartósabban megmarad!

Ismert tény, hogy a zsírsejtjeink száma megegyezik akár vékonyak vagyunk, akár teltebbek, a különbség nem a számukban, hanem a MÉRETÜKBEN van! Szemléletesen fogalmazva, amikor vékonyak vagyunk zsírsejtjeink lencsényiek, amikor teltebbek vagyunk, cseresznye nagyságúak. A PowerShape kezelés hatására a zsírsejtek mérete csökken, a kombinált technológiák és a gyógymasszőr álatal végzett kézi nyirokmasszázs hatására a mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul a területen, az anyagcsere folyamatok javulnak, mérséklődik a cellulit megjelenése. A készülékhez számos kezelőfej csatlakoztatható, melyek cserélhetőek különböző méretűre, így lehetőséget biztosít a különböző anatómiai régiók fiziológiai adottságaihoz történő beállításra. 

Alkalmazási lehetőségek:

alakformálás, zsírbontás, cellulit csökkentés

bőrfeszesítés

salaktalanítás

arcfiatalítás

letapadt izomkötegek oldása - triggerpontmasszázs

Előnyök:

kombinált alakformálásra alkalmas

test- és arckezelésre egyaránt használható

soft lasert, RF-t és vákuumot kombináló kezelőfejek

fényterápiával kiegészített multipoláris RF technológiát tartalmazó kezelőfejek

változatos kezelési lehetőségek 6 különböző kezelőfejjel

maximális hatékonyság és biztonság fájdalom nélkül

rövidebb kezelési idő

gyorsabban jelentkező eredmények

látványosabb és tartósabb alakformálás

Vegyük sorba az alkalmazott technológiákat:

1. Új generációs multipoláris és bipoláris rádiófrekvencia

A rádiófrekvencia energiája fájdalommentesen jut be mélyen a bőrbe, illetve a bőr alatti zsírrétegbe 5-15 mm mélyre, ahol azt hatékonyan felmelegíti akár 60 celsius fokig úgy, hogy a bőr csupán kellemesen meleg felette. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránja megnyílik, így a nyitott kapukon keresztül intenzíven tudnak a szabad zsírsavak kiáramolni a zsírsejtekből a sejtek közötti térbe, ahonnan a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távoznak, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürülnek ki a szervezetből.

A kisméretű arckezelőfejjel történő RF kezelés közvetlenül a bőr kollagénben gazdag rétegében fejti ki hatását. A létrejövő hő hatására a bőr feszességét adó kollagén rostok összeugranak, ami azonnal egy láthatóan feszesebb arcot eredményez.  A folyamat hosszú távú eredménye 2-3 hónap alatt épül fel egy természetes kollagén rekonstrukció által, ami tartósan feszesebb bőrszövetet, fiatalosabb arcot eredményez. 

2. Vákuum – az alakformálás bizonyított élharcosa

A vákuummasszázs hatására javul a vér- és mikrokeringés valamint a nyirokkeringés, ami rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtek és szövetek anyagcseréjére, a salakanyagok kiürítése mellett elősegíti a felhalmozódott zsírok lebontását. Csökkenti továbbá az ödémát és formálja a testet.

Az izmokra nyújtó és masszázs hatással bír, melyet kihasználunk triggerpontmasszázsunknál, amikor a letapadt izmokat lazítjuk fel leginkább nyak, váll, trapézizom területén (lásd: rádiófrekvenciás triggerpontmasszázs vákummal).

3. Soft lézer(660 nm) – zsírbontás segítése, bőrfeszesítés

Fokozza a zsírsejtek sejtmembránjának áteresztő képességét, ezáltal elősegíti a rádiófrekvenciás hő hatására folyékonnyá váló zsírsavak kijutását a sejtek közötti térbe, ami a zsírsejtek méretcsökkenését eredményezi,  melyek ezt követően természetes úton, a kiválasztó rendszer csatornáin keresztül távoznak a szervezetből, amit a vákum és a kézi nyirokmasszázs tovább fokoz.

Fokozza a bőrsejtek metabolizációját (serkenti az ATP termelést), ezáltal bőrfeszesítő, bőrfiatalító hatása is van.

A PowerShape 2 komplex alakformáló valamint anti-cellulit kezelési módszer, amely a vákuum erejét (gyorsítja a keringés és formálja a testet) kombinálja a multipoláris és bipoláris rádiófrekvenciával (zsírbontást végez, valamint elősegíti a bőr metabolizmusát és fiatalítja azt), illetve a lipolézer technológiával (fokozza a zsírbontást és elősegíti a zsír szervezetből való távozását).

5 kezelés a minimum, de 10 kezelésnél érhető el látványos eredmény! A kezelés hatékonyságát a keringés fokozásával növelhetjük, melyhez cardio jellegű mozgásformát javaslunk. Amennyiben ezt is vállalja a páciens hetente két alkalommal végezhető a kezelés, hiszen így a salakanyagok gyorsabban távoznak a szervezetből! 

A PowerShape Téged is meg fog győzni! Foglald le időpontod és hozd formába magad néhány hét alatt! Mi segítünk benne!

 

 Kapcsolatfelvétel