Profhilo

A Profhilo a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú, ultratiszta hialuronsav alapú töltőanyag, mellyel a bőr mély hidratálását érjük el, így segít visszaállítani a rugalmasságát vesztett bőr feszességét. Kategóriáját tekintve egy új kategória a skin booster bőrminőségjavító töltőanyagok és a volumenpótló fillerek között. 

A Profhilo 2018-ban elnyerte a legjobb injektálható termék díját. A világ első BDDE (butándiol-diglicidil-éter) mentes, hővel keresztkötött , teljesen tiszta hialuronsavas töltőanyaga.

Az arcon túl a nyak, dekoltázs, kézfej és felkar területére is alkalmazható!

 

Miben különbözik a Profhiloval történő kezelés a többi hialuronsavas kezelésektől?

A Profhilo kezelés nem egy adott régió hialuronsavas töltését jelenti, hanem az egész arc bőrének feszesedését eredményezi csupán 5 apró beszúrási pont által.

Minden fecskendő 2 ml-es és 64 mg stabilizált hialuronsavat tartalmaz előre töltve, ami jelenlegi legnagyobb hialuronsav koncentráció bármelyik töltőanyaghoz képest.

Arcon, nyakon, dekoltázson, a kezfejen és a felkaron is hatásosan alkalmazható feszesítésre.

 

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés során az 5 Bio Esztétikai Pontokba (BAP) történik a magas koncentrációjú hialuronsav beadása, mely pontokat kutatások alapján határoztak meg.  A megfelelő technikával és megfelelő mennyiségben beadott anyag elterül a szövetek között, javítva a bőr rugalmasságát, teljesen természetes eredményt elérve. Így csupán néhány pontnyi szúrással az egész arcot kezelhetjük, továbbá a Profhilo hidratáló hatása hosszabb ideig tart, mint bármilyen más készítmény az alacsony és nagy molekulatömegű hialuronsav egy adagban történő kombinálása miatt.

A kezelést követően az 5 pontba beadott anyag néhány óra alatt teljesen elterül, így a kezelés nem jár kellemetlen, több napos felépülési idővel.

A Profhilo beadása nem igényel előzetes érzéstelenítést, de egyéni kérésre természetesen biztosítunk érzéstelenítő krémet a beadási pontoknál a kezelést megelőzően 30 perccel. 

Az injektálás átlagosan 10-15 percet vesz igénybe, a kezelést követően azonnal vissza lehet térni a mindennapi tevékenygégekhez.

 

Mennyire biztonságos a Profhilo?
Klinikai kutatások alapján elmondhatjuk, hogy az egyik legbiztonságosabb anyag, amely a tesztelések során nem mutatott mellékhatásokat! 100 % tisztaságú, nem károsítja a bőr szöveteit. Hosszan tartó hatékonyságot biztosít, hozzáadott térhálósított vegyi anyagok nélkül. 

 

Milyen gyakran kell ismételni a kezelést?
A kezelés kúraszerű alkalmazása javasolt, a kúra 3 alkalomból áll, a kezelések között 4 hétnek ajánlott eltelni!

 

Melyek a Profhilo kezelés hatásai?
Az ultratiszta hialuronsav beépül a szövetbe, ahol helyreállítja a bőrben természetesen jelen lévő hialuronsav szintjét. Látványos, ugyanakkor természetes hatást eredményez. Klinikai adatok igazolják a bőr textúrájának, rugalmasságának és hidratáltságának javulását. A Profhilo kezelést követően frissebb, üdébb az egész bőr megjelenése. Minden életkorban alkalmazható. Fiatalabb bőrnél a bőr rugalmasságának megőrzésére, idősebb bőrnél annak visszaállítására ajánlott a kezelés. Stimulálja a kollagén és elasztin képződést, mely az első Profhilo beadását követően 4 héttel indul be jelentősen.

 

Az alkalom ára 90.000/ 2 ml Profhilo

 

IoKsW3dHSVl2M4DnJ7znVjpwTPW9NMrN5GUOLxXB.jpg

xBiFxosJj7MYq9VzQzcRSyTIdGDry5mxC1Po9X97.jpg

WcucMcs5RcrsER2erH41RLG9n2p5IJJBtSBV30db.jpgKapcsolatfelvétel