Sebészet- Dr. Varga Zsolt

Bemutatkozás

 

2012-ben szereztem orvosi diplomát a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Ezt követően a Kenézy Kórház Általános Sebészeti Osztályán kezdtem el a sebészet szakképzést, majd 2018-ban tettem szakvizsgát kiválóan megfelelt minősítéssel.  

2016 óta a betegellátás mellett a Debreceni Egyetem Klinikai Orvostudományok Doktori Iskola PhD hallgatója vagyok, fő kutatási területem a daganatok nyirokcsomó áttéteinek vizsgálata. 

2018 óta a Magyar Sebész Társaság Fiatal Sebészek Szekciójának elnöki posztját töltöm be, emellett több hazai és nemzetközi szakmai társaság tagja vagyok.

Jelenleg a Debreceni Egyetem Klinikai Központjának Sebészeti Klinikáján dolgozom szakorvosként. 

Eddigi munkám során a fekvőbeteg ellátás mellett magas (kb. 3000 feletti) számban volt lehetőségem végezni ambuláns sebészeti beavatkozásokat. A különböző bőr- és felszínes lágyrészelváltozások vonatkozásában is rendszeresen veszek részt továbbképzéseken, fordítok szakmai anyagokat magyar nyelvre. 

Minden beavatkozást bőrgyógyászati és sebészeti konzultáció előz meg, melybe komplex esetekben további társszakmákat is bevonunk. Rendelőnkben különböző érzéstelenítési módok kombinációjával igyekszünk teljes fájdalommentességet biztosítani minden betegünknek. A legmodernebb szövetegyesítő módszerek, anyagok és intelligens kötszerek használatával törekszünk a legoptimálisabb kozmetikai és funkcionális eredményre. A beavatkozásokat követően nagy hangsúlyt fektetünk az utógondozásra, hegkontrollokra. 

Szeretettel várom rendelésemen, köszönöm, hogy megtisztel bizalmával!

 

Varga Doktor Úrhoz  következő esetekben javasolt fordulni:

-általános sebészeti konzultáció

-bőrsebészeti konzultáció

-anyajegy, egyéb bőrnövedékek eltávolítása arcon, hajas fejbőrön, testen bárhol

-hegkontroll

 

Bejelentkezés: 06308241032; szimaderm@gmail.com

zuZfJaAYOjtJHeSeJgGrLPUAm2ZpJR181S4Udphb.jpegKapcsolatfelvétel