Szem körüli bőr kezelése orvosi mezoterápiával (RRS HA Eyes, Fillmed NCTF)

 

 

 

A szemkörnyéki bőr enyhe petyhüdtségének, sötétebb elszíneződésének kezelésére, amennyiben hyaluronsavas feltöltésre(bővebben itt - szem alatti terület kezelése hyaluronsavval) nincs szükség, vagy éppen a feltöltést követő frissen tartás szükséges, injektálható koktélokat alkalmazok.

 

Hogyan hat a mezoterápiás anyag?

A szemkörnyéki bőr sajátosságainak megfelelően összeállított hatóanyagok kombinációja a bőr szerkezetének kollagén, elasztin termelését fokozzák Ennek köszönhetően a szemkörnyéki bőr vékonysága, "összecsíphetősége" csökken. Ez a ráncok állapotán jelentősen javít és a tekintet további frissességét eredményezi.

A táskás szemalatti területet is javítja a kezelés, hoszen a szemkörnyék nyirokkeringásáre is jó hatással van, továbbá megtalálhatóak olyan hatóanyagok is koktálvban, melyek a szem alatti terület ödémáját hivatottak csökkenteni.

 

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés során előzetes érzéstelenítést alkalmazva apró, felületes tűszúrásokkal jut be a hatóanyag a megfelelő mélységbe. A kezelt terület enyhe ödémája általában már 1 órán belül megszűnik a tűszúrások következtében ritkán apró bevérzés fordulhat elő.

 

Mitől függ, hogy melyik mezotherápiás anyagot választjuk?

A szemkörnyék kezelése előtti állapotfelmérés során döntjük el az adott egyénnek melyik anyagra van szüksége. Általánosságban kijelenthető, hogy a besüllyedt, vékony bőrű, kifejezetten ráncos szemkrnyék esetén elsőként a Fillmed NCTF anyag választandó, míg a táskásab szem alatti állapotban az RRS HA Eyes anyag a megfelelő opció.

 

Milyen gyakran javasolt a kezelés?

A kezelést általában 5 alkalommal ismételjük 2 hetente kúraszerűen.
A kúrát évente 1-2 alkalommal javasoljuk.
 Kapcsolatfelvétel