Szimaderm Kozmetika

Kozmetikai szolgáltatásaink:

 

Hypoallergén tisztítás : klasszikus gőzzel rendelkező kozmetikai tisztítás, amely során a bőrfelszín szennyeződésektől való megtisztítása és azonnali peelinggel végzett felpuhítása után a gyulladás pattanásos, vagy miteszeres tünetek mechanikai tisztítása kerül sor.
A kezelést maszk felhelyezésével zárjuk, mely gyulladáscsökkentő hatóanyagaival nyugtatja a bőrt, így a regenrációs idő nagy látható lecsökken.
Természetesen bőrgyógyász szakorvosi háttér biztosított, így a pattanásos panaszokkal elérhető Pácienseinknél az időben orvosi termékek, esetleges gyógyszerek bevezetése is megtörténik. Ez a komplex ellátás a legbiztosabb a gyors és hatékony gyógyuláshoz!
Ár: arc-10.000 Ft
      hát-12.000 Ft
 
Arcmasszázs: igazi kényeztető pihenés, mely stimulálja a mikrokultációt a bőrben, serkenti a nyirokkeringést. Hatására igazi felfrissülés tapasztalható, rendszeres alkalmazásával a bőr is hatékonyan tudja felismerni a hatóanyagot.
Ár: 30 perc: 4000 Ft
     60 perc: 6000 Ft

 

Szemöldök design: a szemöldök az arc egyik legfontosabb területe, keretbe foglalja, kiemeli a tekintet, karaktert ad az arcnak. Formázása elengedhetetlen az igényes megjelenéshez. Kozmetikánkban elérhető a hagyományos és a tartós (henna) festés és természetesen a szőrszálak szedése is.
Szemöldök henna használatával tartós, és élénk,pgmentált és ragyogó árnyalatot kapunk, hígítástól függően számos különböző árnyalatot kapunk, melyet a kedves vendég idényeihez igazítunk, míg a normál szemöldök festés tartósan csak a szőrt színezi, a henna viszont a bőrt is színezi, amely a megfelelő előkészítéssel és a szemöldök utólagos kezelésétől függően akár 1 hónapig is tarthat. 
Ár: szemöldök szedés: 2500 Ft
     hagyományos festés: 2500 Ft
     Henna festés (garantált tartóssága 4 hét): 5000 Ft

 

Nappali és alkalmi smink: Sminkjeinket magas minőségű Colorescience és Vichy termékek alkalmazásával készítjük el kiegészítve a dekorkozmetikumok szintjén MAC termékekkel is. Bőröd hosszan fedve lesz de közben a bőrminőség sem látja kárát. Válaszd itt is a prémiumot!
Ár: nappali smink: 6.500-.
     alkalmi: 7.500-.
    menyasszonyi próba: 8.500.-
    menyasszony smink: 10.000.-
    műszempilla (nem épített): 2.000.- 
Szőrtelenítés  ITAL WAX: a gyantával történő szőrtelenítéskor elengedhetetlen olyan anyag és technika alkalmazása, mely során a minimálisra tudjuk szorítani a kezelés utáni kipirosodás, szőrtüszőgyulladás megjelenését. Nálunk, a Szimaderm Kozmetikábana  legmagasabb minőségű anyagokkal történik a gyantázás, amenniyben ennél véglegesebb eredményre vágysz, tartós szőrtelenítésünket is tudod választani, erről itt olvashatsz bővebben: http://www.szimaderm.hu/tartos-szortelenites
Ár: Bajusz/áll/szemöldök: 2500 Ft
      Hónalj: 3000 Ft
      Bikinivonal: 3000 Ft
      Teljes intim: 6000 Ft
      Kar könyékig: 3500 Ft
      Kar végig: 4500 Ft
      Lábszár:4500 Ft
      Comb: 4000 Ft
      Teljes láb: 6500 Ft
      Hát/mellkas: 6000 Ft
     Tenyérnyi terület( pl. hát esetén ha nem igényli a teljes felületet): 2000 Ft

 

Szemöldöktetoválás: A mai korban nem szeretünk napi szinten foglalkozni szemöldökünk formázásával, rajzolásával. Ennek egy természetes és tartós megoldási lehetősége a szemöldök tetoválás. Alapos átbeszéléssel, az igényeknek megfelelően kialakítva egy szuper keretet lehet vele létrehozni az arcnak,ki lehet emelni a tekintetet. 
Ár: 55.000 Ft
Skeyndor szalonkezelések:
  •   Corrective : Azonnali bőrfeszesítő, botox hatású peptideket és hyaluronsavat tartalmaz professzionális anti aging kezelés. Ár: 1 alkalom 55.000, 4 alkalmas bérlet 190.000 Ft
  •    Power Hyaluronic : Mélyrétegi és felszíni vízhiány korrekciója 2% hyaluronsavval. Ár: 1 alkalom 40.000, 6 alkalmas bérlet 200.000 FtKapcsolatfelvétel