Tartós izzadásgátlásIzzadásgátlás hónalji, tenyéri, talpi régióban injekcióval

 

Sokan nem ismerik a „b. toxin felhasználásának ezen területét, azaz az injekcióval történő izzadásgátlást.

Leggyakrabban az ilyen jellegű kezelésre érkező páciensek kiemelik, hogy a fokozott izzadás (hyperhidrosis) csak stresszhelyzetben jelentkezik, azonban ez befolyásolja mindennapjaikat, ruhaválasztásukat, továbbá rombolhatja önbizalmukat, hiszen a stresszhelyzet váratlanul érkezik, a verejtékezés következtében kialakuló kellemetlen foltokat nehezen lehet leplezni. Hozzáteszik, hogy a drogériákban kapható izzadásgátlók hatástalanok.

A panaszok időszakosan megszüntethetőek az injekció beadásával.

A kezelést megelőzően szükséges a fokozott izzadás hátterében álló esetleges egyéb belgyógyászati okok kizárása. Ezt követően az injekció helyi beadásával történő kezelés során a verejtékezés időszakos blokkolása hozható létre, átlagosan 9 hónapos időszakra.

A hatás beálltával a reggeli ruhaválasztást nem egy esetleges tárgyalás, vagy találkozó, hanem csupán az adott ruhadarabhoz való kedvünk határozza meg.

 

Hogyan zajlik a kezelés?

Előzetes érzéstelenító krém alkalmazása után a kezelés negyed óra alatt lezajlik, néhány nap alatt alakul ki a hatás és ezt követően átlagosan 9 hónapig tart.Kapcsolatfelvétel