Thesera

Thesera

 

Non-invazív lifting kezelés bőrbe olvadó stimuláló,

kollagén indukciós szálakkal

 

 

A kezelés alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, ahol a hatóanyagok és maga a bőrbe olvadó szál maximálisan kifejtheti hatását.

A kezelés tulajdonképpen a bőr saját kollagéntermelődésének serkentését célozza meg.

A kezelés hatására:

- A megereszkedett bőr feszesebb lesz
- A vonalaink határozottabbak, kontúrosabbak lesznek
- A bőr tömörsége növekszik
- A finomabb ráncok kisimulnak
- A jelentősebb ráncok mélysége fokozatosan csökken
- A pórusok összehúzódnak, a bőr sima, egyenletes felszínű, rugalmas lesz

 

A bőrbe olvadó szálak stimuláló hatása fokozatos, a kezeléstől számított 4 héten át fejtik ki stimuláló, kollagén indukciós hatásukat.

 

A kezelés maga 5 lépésből áll.

A bőr előkészítésével kezdődik, amely során egy hámlasztó habot és egy szérum keverékét visszük fel a bőrre. (tartalmaznak glikolsavat, szalicilsavat, tejsavat). Az ilyen módon előkészített bőr sokkal hatékonyabban képes befogadni a kezelés további hatóanyagait és a bőrbe olvadó szálakat.

A kezelés következő lépése a szálak bőrfelszínbe juttatása. Speciális szálakkal dolgozunk, amelyek külön erre a célra kifejlesztett szérumban oldódnak. A szérum és a szálak zselé-szerű kollagénes keverékké alakulnak, amely antioxidáns tartalmának köszönhetően nyugtatja a hámlasztással előkezelt bőrt.

Ezt egy tápláló maszkkal zárjuk, amely serkenti a vérkeringést és segít a szálak bőrbe jutását. 20-30 perc alatt fejtik ki együttes hatásukat.

A következő lépés egy erős feszesítő maszk, melynek hatására a szálak szilárd halmazállapotot vesznek fel és stimuláló, illetve lifting hatást fejtenek ki. Szintén 20-30 percig marad a Páciens arcán.

Az utolsó lépés egy intenzív feszesítő szérum, amely fokozza a bőr ragyogását, csökkenti a ráncok mélységét és elsimítja a finomabb ráncokat.

 

A kezelés eredményének tartóssága a kúraszerű használatot követően 6-8 héttől kezdve, akár 3 hónapig is tartható. 

 

A bőr állapotától függően 3-5 kezelés javasolt.

A kezelések 2-4 hetente alkalmazhatóak. 

Kúraszerű alkalmazás 6 havonta ismételhető.

 

A kezelés alkalmazható:

-arcon
-nyakon
-dekoltázson

 

 

 

 Kapcsolatfelvétel